DSCF9218.jpg

Blumé

Wanneer u bij Blumé komt eten, bent u er echt eventjes uit, wij nemen de tijd voor u, en trachten iedere dag het hoogst haalbare niveau te behalen. Hier in de “Stad” in het mooie Groningen waar de natuur een grote bron van inspiratie vormt voor ons team, samen doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te verwennen.

Dagelijks werken we aan nieuwe gerechten, soms klassiek en traditioneel, soms iets uitdagender… We laten ons inspireren door de streek, alles wat om ons heen bloeit en groeit gebruiken we graag in onze gerechten. Wild, vis uit de noordzee, zilte planten van het groningse wad en fijne groenten en kruiden uit de mooie tuinen in en rond Groningen. De natuur en het seizoen bepalen wat wij kunnen koken en creëren.

Kenmerkend voor onze keuken is herkenbaarheid & kwaliteit. De mooiste ingrediënten vullen we graag aan met kruiden en specerijen van over de hele wereld. 

Geniet van het moment, ontspan en laat u zich meenemen in onze reis.

 

Team Blumé

Proeverij menu

Café Tjall

Café Tjall is het kloppend hart van Hotel Halbert. Hier creëren we samen met ons team een aangename, rustige en ontspannen ervaring voor een hapje of een drankje. Of je nou een zakelijke bespreking hebt, een gezellige borrel organiseert of gewoon een ontspannen tijd wil doorbrengen met vrienden of familie; Café Tjall biedt voor iedereen de perfecte setting.

Verblijf je in ons hotel? Dan is Café Tjall er ook voor een goede start van je dag. Hier serveren we namelijk ook een vers en uitgebreid ontbijt.

Menukaart Drankenkaart

 

Brasserie Corps

In Brasserie Corps zijn ook gasten die niet in het hotel verblijven elke dag meer dan welkom om te genieten van een lekker en uitgebreid ontbijt en een verse lunch. Daarnaast kunt u de hele dag door genieten van een heerlijke cappuccino, een goed glas wijn of een speciaal biertje. In de avond uren serveren wij naast de borrel een uitgebreide borrelkaart.

Menukaart  Drankenkaart