Blumé Garde Hotels.jpg
Dineren Garde Hotels.jpg
Gerecht Garde Hotels.jpg

Blumé

Wanneer u bij Blumé komt eten, bent u er echt eventjes uit, wij nemen de tijd voor u, en trachten iedere dag het hoogst haalbare niveau te behalen. Hier in de “Stad” in het mooie Groningen waar de natuur een grote bron van inspiratie vormt voor ons team, samen doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te verwennen.

Dagelijks werken we aan nieuwe gerechten, soms klassiek en traditioneel, soms iets uitdagender… We laten ons inspireren door de streek, alles wat om ons heen bloeit en groeit gebruiken we graag in onze gerechten. Wild, Vis uit de noordzee, zilte planten van het groningse wad, en fijne groenten en kruiden uit de mooie tuinen in en rond Groningen, de natuur en het seizoen bepalen wat wij kunnen koken en creëren.

Kenmerkend voor onze keuken is herkenbaarheid & kwaliteit, De mooiste ingrediënten vullen we graag aan met kruiden en specerijen van over de hele wereld. 

Geniet van het moment, ontspan en laat u zich meenemen in onze reis,

 

Team Blumé

Menu

Café Tjall

Café Tjall zal het kloppend hart van Hotel Halbert worden. Hier is voor ieder wat wils en kunt u aanschuiven voor een lekker drankje of een smakelijk hapje. Hier kunt u de tijd nemen om bij te kletsen met uw naasten of om te genieten van het moment. 

Coming soon

Brasserie Corps

In Brasserie Corps zijn ook gasten die niet in het hotel verblijven elke dag meer dan welkom om te genieten van een lekker en uitgebreid ontbijt en een verse lunch. Daarnaast kunt u de hele dag door genieten van een romige cappuccino, een goed glas wijn of een speciaal biertje. In de avond uren serveren wij naast de borrel een uitgebreide borrelkaart.

Bekijk onze menukaart