Grote Markt Garde Hotels.jpg
Herestraat Garde Hotels.jpg
Oosterstraat Garde Hotels.JPG
Vismarkt Garde Hotels.JPG

Groningen

Het mooie Groningen. De hoofdstad in het hoge noorden met de gelijknamige provincie. Het is een stad waar culturen samenkomen, evenementen samen worden gevierd en waar het centrum altijd leeft. Een stad met historie, dat terug is te zien in de monumentale panden en monumenten zoals de welbekende Martinitoren. Kom een dagje shoppen of verrijk je smaak in één van de talloze restaurants! 

In het kort, heeft Groningen voor ieder wat wils.

Winkelen in Groningen

Om maar even met een quote van CNN over Groningen te pronken: “a winning alternative to Amsterdam.” En terecht. In de compacte binnenstad vind je bekende merken naast experimentele eenpitters en luxe naast eigengereid vintage. Struin langs de vele middeleeuwse panden. Of ga naar de streekmarkten en de gezellige dorpskernen in het ommeland. - Winkelen. (z.d.). Visit Groningen. 

 Vind hier dé winkelstraten van Groningen

Activiteiten in Groningen

Bekijk de leukste concerten, voorstellingen, evenementen en tentoonstellingen in de stad en de provincie. Gelukkig ben je in Groningen! - Uit- en thuistips in Groningen. (z.d.). Visit Groningen. 

Vind hier de activiteitenkalender van Groningen

Groningen ontdekken te voet of te fiets!

De hotels van Garde Hotels zijn gelegen in de binnenstad van Groningen. Vanaf het moment dat u uit het hotel stapt, bent u omringd historie, cultuur, verschillende bezienswaardigheden en activiteiten.

De stad Groningen heeft veel te bieden, en wat is nou een betere manier om dat te ontdekken dan op de fiets! Laat ons vooral weten of u interesse heeft in het huren van één van onze fietsen bij Corps de Garde (€ 15,-).

 Vind hier een aantal fietsroutes in en om Groningen 

 

Het Groningen Gidsenteam laat u heel graag de prachtige stad Groningen beleven. De historie komt enerzijds tot uitdrukking in de vele historische gebouwen, maar anderzijds is ook de hedendaagse architectuur ruimschoots aanwezig. Groningen is met andere woorden een aaneenschakeling van verhalen, gevelstenen, kunstwerken en tenslotte bijzondere mensen.

Vind hier het team wat u graag rondleidt door Groningen