Schermafbeelding 2023-02-09 om 16_20_40.png

Het verhaal van Garde Hotels

De tijd lijkt ons steeds maar weer in te halen. Sjeest door ons bestaan. Een constante flow van verleden naar toekomst. En ergens daartussenin ben jij. Aan het werk, op een feestje, onderweg of op de bank. Voel je het verlangen om de dagelijkse bezigheden te ontsnappen.

Toe aan niksen en eropuit gaan. Even niet deurbroezen, dat komt later wel weer. Je wil de rust voelen die het nu met zich meebrengt. Met vrienden of familie om je heen. Want juist door even diep adem te halen, je te laten inspireren en de tijd te nemen voor elkaar kun je met meer energie de wereld aan. Zie je mogelijkheden die je voorheen misschien niet zag.

Bij Garde Hotels weten we hoe het is om de behoefte te hebben het ruige leven even op on hold te zetten. Om weer met elkaar te zijn en met beide benen in het nu te staan. Tijd is tenslotte een gegeven, maar het is aan jou om te bepalen hoe en met wie je deze besteedt.
En de ideale locatie? Daar hebben wij voor gezorgd.

Boetiekhotels waar de geschiedenis zowel binnen als buiten nog steeds voelbaar aanwezig is dankzij onze historische panden.

Want als je besluit om de tijd stil te zetten en terug in verbinding te komen met elkaar, wil je dat doen op een plek waar verleden, heden en toekomst samensmelten. Waar historische verhalen hun sporen hebben achtergelaten.
Sporen in de tijd, die terug te zien zijn in de gebouwen en in de stad. Het zijn juist deze plekken waar je voelt hoe het is om in het moment te leven. Het tijdsbesef even los te laten.

Nu is alles wat we hebben. Dus creëren we graag die onvergetelijke beleving. Op ieder moment van de dag. Ervaar rust en ruimte en geniet van de intieme en persoonlijke aandacht in één van onze bijzondere hotels en restaurants.

Een ontmoetingsplaats waar je terecht kunt voor een heerlijk uitgebreid ontbijt, dan begin je de dag pas echt goed. Maar ook voor een culinair diner, bijvoorbeeld in ons fine dining restaurant, en zakelijke lunches. Of beleef de stad, waar het bruisende en levendige nu centraal staat.

Dus, wat zou jij doen met alle tijd van de wereld?
Relaxen in het park, de stad ontdekken of tot in de late uurtjes dansen?

Wij geloven dat als je tijd vrijmaakt voor ontspanning, je daarna met een hoofd vol nieuwe ideeën en ambitieuze plannen terug kunt naar het doodnormale bestaan. Maar beloof ons dat je ook na deze onvergetelijke ervaring, af en toe de tijd neemt om stil te staan.

Geniet, dat is de kracht van het nu.