Hotel Corps de Garde - Jan en Marloes - 4(1).jpeg

Hotel Halbert opende de deuren tijdens ESNS

GRONINGEN Gotel Halbert in de Oude Boteringestraat opende tijdens muziekfestival Eurosonic Noorderslag (ESNS) de deuren. Dit is een van de drukste weken voor de horeca in Groningen. Jan Akkermans, een van de uitbaters, is te vreden. Beimers, G. (2023, 25 januari). Hotel Halbert moet direct vol aan de bak tijdens drukke muziekweek in Stad: “De scrambled eggs stonden op de plek waar mensen brood wilden snijden”. Dagblad van het Noorden.

Klik hier voor het artikel

 

Een nieuwe uitdaging

Hotel de Ville in Groningen is verleden tijd. Het wordt grondig verbouwd om in december te openen als Hotel Halbert met inpandig restaurant en een café. - Brouwer, M. (2022, 16 november). Met kwaliteit en lef gaat hotel Halbert het tijdsgewricht aan. Dagblad van het Noorden.

Klik hier voor het artikel

Hotel Corps de Garde; nieuwe elan in opkomende stad

Op 1 mei 2021 tekenen Marloes Hemmel en Jan Akkermans het huurcontract van hun Hotel Corps de Garde in Groningen. Ruim drie maanden later - op 5 augustus - verwelkomt het stel de eerste gasten. In de tussentijd wordt het hele pand gestript en verbouwd. "Ik zeg wel eens gekscherend dat we ten onder gaan aan ons eigen succes." - Hospitality Management - Bakker, D. (2021, 22 oktober). Hotel Corps de Garde; nieuw elan in opkomende stad. Hospitality Management.

Klik hier voor het artikel

Begin van Corps de Garde

Hotel Corps de Garde in Groningen Heeft nieuwe uitbaters. Zij renoveren het pand uit 1634 van top tot teen en verwachten het hotel uit te bereiden met appartementen en een terras aan de Diepenring. - Hotellerie is liefde. (2021, 6 juli). Dagblad van het Noorden.

Klik hier voor het artikel