Het verhaal van Garde Hotels


Laat je meevoeren door de tijd
Bij Garde Hotels weten we hoe het is om de behoefte te hebben het ruige leven even op on hold te zetten. Om tijd met elkaar door te brengen en met beide benen in het nu te staan. Tijd is tenslotte een gegeven, maar het is aan jou om te bepalen hoe en met wie je jouw tijd besteedt. En de ideale locatie? Daar hebben wij voor gezorgd.

In onze boetiekhotels en restaurants zijn de sporen van de tijd, van het verleden én het heden voelbaar aanwezig. Passend bij het decor van de stad. Het zijn deze goed bewaarde historische parels met een moderne en frisse touch die je laten ervaren hoe belangrijk het is om tijd te hebben voor jezelf, voor je dierbaren en voor alles wat je lief is. Hier kun je gastvrij genieten van onze kenmerkende en gastvrije aanpak. Van onze unieke concepten. Kun je ongelimiteerd genieten en het tijdsbesef even helemaal loslaten. Wij helpen je op weg naar nieuwe ervaringen en hebben alles in huis om nieuwe én oude connecties nieuw leven in te blazen. Nemen de tijd voor onze gasten.

Want ook wij weten dat de tijd die we hebben niet oneindig is. Maar met een volledig verzorgde avond in onze restaurants of tijdens je verblijf in één van onze kenmerkende en bekende hotels, maken we jouw tijd een stukje waardevoller. Kleuren we samen de stad.

Dus vergeet ook niet te genieten van de ontelbare mogelijkheden om de stad verder te ontdekken. De kunst en de cultuur en natuurlijk de stedelijke natuur. Juist dan beleef je de stad op z’n best.


Beleef verleden, heden en toekomst

De eeuwenoude geschiedenis, het bruisende heden en futuristische toekomst komen samen in Groningen. De perfecte stad om er samen op uit te gaan, de rust te voelen die het hier en nu met zich meebrengt. En met de professionele rondleidingen van de stadsgidsen van Groninger Gidsenteam, maak je onder begeleiding kennis met de pittoreske steegjes en straatjes, bijzondere gebouwen en moderne musea. Met de metropool van het noorden. Ervaar al wandelend, fietsend of per bus of boot hoe kunst, cultuur en natuur door de jaren heen zijn gevormd.


Neem de tijd en laat je inspireren

Ken je dat gevoel als je echt even tijd voor rust neemt? Het gevoel van creativiteit en ambities dat door je lichaam stroomt? Een boost in je energie? Dat is lummelen. Dat is wat de tijd nemen, voor rust en ruimte, met je doen. Want juist door diep adem te halen, je te laten inspireren en de tijd met elkaar te omarmen, kun je met nog meer energie de wereld aan. Zie je mogelijkheden die je voorheen misschien niet zag. Ligt de wereld aan je voeten.

Nu is alles wat we hebben. Dus creëren we graag die onvergetelijke beleving voor jou. Op ieder moment van de dag. Ervaar rust en ruimte en geniet van de intieme en persoonlijke aandacht in één van onze bijzondere boetiekhotels en restaurants.

En kun je als ambitieuze professional wel wat tijd voor jezelf gebruiken? Of ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? In onze boetiekhotels vind je verschillende ruimtes waar je kunt lunchen, bijvoorbeeld met een zakelijke relatie of lekker alleen, en waar je uiteraard in rust en op je eigen tempo kunt werken. Het is aan jou hoe je de tijd bij ons invult, wij staan voor je klaar. Ook onze meeting rooms zijn voor grotere gezelschappen beschikbaar om zo met een hoofd vol nieuwe ideeën en plannen terug te keren naar jouw eigen realiteit.

Maar beloof ons dat je ook na een onvergetelijke ervaring in een van onze boetiekhotels of restaurants, af en toe de tijd neemt om stil te staan.

Geniet, dat is de kracht van het nu.