Restaurant Blumé
Het kloppende hart van ons hotel waar chefkok Henrice Dijks met seizoensinvloeden, eerlijke producten uit eigen tuin en smaakexplosies een unieke beleving creëert voor families en vriendengroepen. Hier komt alles samen. Verleden, heden en toekomst. Komt de diversiteit van de stad tot leven. Blumé is beleven. Een culinaire ervaring die menig Grunninger al omver heeft geblazen. Iets wat ook buiten de stadsmuren niet onopgemerkt is gebleven. Zie een stad die door de eeuwen heen is veranderd maar in essentie gelijk is gebleven. Waar je met een blos op je wangen geniet van cultuur, kunst en het samenzijn. Of dat nou met familie, collega’s of vrienden is. Dit is jouw ontmoetingsplek. Jouw inspiratie en ademruimte in het drukke bestaan. Net zoals Hotel Halbert is Blumé een ontmoetingsplek. Bieden inspiratie en ademruimte in ons drukke bestaan. Hier floreer je, kun je connecten en voel je de symbiose tussen het stadse en de natuur.
Bezoek website