Het verhaal achter Garde Hotels

Het verhaal achter Garde Hotels

Benieuwd naar het verhaal achter Garde hotels?

Klik hier voor het artikel

Hotel Halbert en Restaurant Blumé Geopend

Het voormalige hotel De Ville in Groningen heet nu hotel Halbert. Hoteliers Marloes Hemmel en Jan Akkermans, en executive chef Henrice Dijks hebben er een boetiekhotel met vier sterren van gemaakt, inclusief een fine dining-restaurant met de naam Blumé. Leonards, Rik (2023, 10 februari)

Klik hier voor het artikel

 

Drie restaurants die momenteel enorm opvallen, Groningen

Zin in een nachtje Noorden? Ga dan snel naar Groningen, waar drie hele fijne restaurants keihard aan de culinaire weg timmeren. Nu nog zonder ster, maar wie weet…

-C.Witteveen (2023, 27 februari)

Klik hier voor het artikel

Vermelding in de MICHELIN Gids

Binnen vier maanden na opening mogen wij het heugelijke nieuws brengen dat zij zijn opgenomen in de selectie van de MICHELIN Gids. Het team is enorm trots op het feit dat dit in een korte periode gelukt is (2023, 24 mei).

Bekijk hier de vermelding 

Open: Restaurant Blumé in Hotel Halbert, Groningen

Groningen is een fine-dining-restaurant rijker. Op 18 januari 2023 opende restaurant Blumé de deuren aan de Oude Boteringestraat 43. Het restaurant is gevestigd in Hotel Halbert, op de plaats van het voormalige Hotel de Ville. Eigenaren zijn hoteliers Marloes Hemmel en Jan Akkermans en executive-chef Henrice Dijks. E. (2023, 10 februari). Open: Restaurant Blumé in Hotel Halbert, Groningen. 

Klik hier voor het artikel

 

Restaurant Blumé geopend

Het voormalige Hotel de Ville is door het paar Hemmel en Akkermans verbouwd tot een viersterren boutiquehotel en heropend als Hotel Halbert (op z’n Frans uitgesproken als Halbèrt). Op de begane grond is Restaurant Blumé gevestigd, dat eveneens op z’n Frans wordt uitgesproken. De restaurant krant (2023, 10 februari)

Klik hier voor het artikel

Hotel Halbert opende de deuren tijdens ESNS

GRONINGEN Gotel Halbert in de Oude Boteringestraat opende tijdens muziekfestival Eurosonic Noorderslag (ESNS) de deuren. Dit is een van de drukste weken voor de horeca in Groningen. Jan Akkermans, een van de uitbaters, is tevreden. Beimers, G. (2023, 25 januari). Hotel Halbert moet direct vol aan de bak tijdens drukke muziekweek in Stad: “De scrambled eggs stonden op de plek waar mensen brood wilden snijden”. Dagblad van het Noorden.

Klik hier voor het artikel

 

Een nieuwe uitdaging

Hotel de Ville in Groningen is verleden tijd. Het wordt grondig verbouwd om in december te openen als Hotel Halbert met inpandig restaurant en een café. - Brouwer, M. (2022, 16 november). Met kwaliteit en lef gaat hotel Halbert het tijdsgewricht aan. Dagblad van het Noorden.

Klik hier voor het artikel

Begin van Corps de Garde

Hotel Corps de Garde in Groningen Heeft nieuwe uitbaters. Zij renoveren het pand uit 1634 van top tot teen en verwachten het hotel uit te bereiden met appartementen en een terras aan de Diepenring. - Hotellerie is liefde. (2021, 6 juli). Dagblad van het Noorden.

Klik hier voor het artikel