Werken bij Blumé

Blumé is beleven. Een culinaire ervaring die menig Grunninger al omver heeft geblazen. Iets wat ook buiten de stadsmuren niet onopgemerkt is gebleven. Zie een stad die door de eeuwen heen is veranderd maar in essentie gelijk is gebleven. Waar je met een blos op je wangen geniet van heerlijke wijn, gastronomisch eten en het samen zijn. Of dat nu met familie, collega’s of vrienden is. Dit is de plek voor verbinding en samenzijn.

Restaurant Blumé

Zelfstandig werkende kok

• Groningen | ⇒ Keuken

Wij zijn, als aanvulling op ons fantastische keukenbrigade, op zoek naar een chef de partie. Als chef de partie ben je één van de belangrijkste schakels in het keukenteam. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze gasten van een onvergetelijke maaltijd worden voorzien. Of het nu om een tafeltje voor twee gaat om of een feest met tweehonderd gasten, onze gasten verdienen uitsluitend het allerbeste.

In onze keuken staat alles in het teken van de hoogste kwaliteit, eerlijke (lokale) producten, originaliteit, vindingrijkheid en perfectie. Goed kunnen samenwerken én ideeën durven delen is een must. Je bent verantwoordelijk voor je eigen afdeling en rapporteert aan de Chef. We zoeken iemand met ervaring in een goede zaak die toe is aan de volgende stap. De functie van chef de partie is een creatieve functie die hartstocht en inzet vergt.

Vind hier de vacature

 

Restaurant Blumé

Afwasser

• Groningen | ⇒ Afwas

Als afwasser ben jij de grote rots van de keuken. Jij zorgt dat alles goed en snel wordt afgewassen, zodat de keuken niet zonder pannen komt te zitten, en voor de gasten altijd schoon servies, en bestek klaar staan. Jij bent niet bang om aan te pakken, en toont graag initiatief. Alles is spik en span wanneer jij in de spoelkeuken staat.

Vind hier de vacature